Det er næppe en hemmelighed, at julen er en forbrugsfest, hvor der bliver brugt rigtig mange penge. Få råd til julegaverne ved at tage et lån uden sikkerhed.

Vi ønsker alle at købe den helt rigtige gave, der giver et kæmpe smil på læben og måske en lille tåre i øjenkrogen, men det er typisk ikke de billigste gaver på ønske-listen, der giver netop dén reaktion. Selvom der er lavvande i kassen, kan du sagtens give gode julegaver – du kan nemlig låne penge til julegaverne, så du kan dele den store udgift ud over flere måneder via mindre afbetalinger.

Hvordan låner jeg penge til julegaverne?

Mange forbinder det ”at låne penge” med en tur i banken med røde ører, hvor de gode argumenter skal tages i brug over for din bankrådgiver, der typisk ikke har ja-hatten på. Men sådan behøver det ikke at være. I det hele taget får du næppe lov til at låne penge til julegaverne i banken, da banken vil forlange, at du stiller sikkerhed, og det kan du ikke ved at købe gaver for de lånte penge.

Lån penge uden sikkerhed

At stille sikkerhed for et lån betyder, at banken får én eller anden form for pant i noget, du ejer; typisk dét, du bruger pengene på. Tager du eksempelvis et billån i banken, vil banken have pant i bilen. Det betyder, at hvis du pludselig ikke kan betale af på din gæld, har banken ret til bilen, så de kan sælge den, og derved inkassere deres udestående.

Online findes mange låneudbydere, der tilbyder forskellige typer af lån uden sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderne er ligeglade med, hvad du bruger pengene på, og at du ikke skal stille nogen form for sikkerhed i form af pant i dine ejendele.

Penge på kontoen uden spørgsmål

At der ikke er krav om sikkerhed skyldes en lidt højere rente på et online kviklån. Til gengæld er du fri for at komme i klemme økonomisk, og der er ikke nogen, der stiller kritiske spørgsmål til, om det nu er en god idé at låne penge.

Det er både hurtigt og nemt at låne penge online. Typisk tager det ikke mere end 5 minutter at udfylde og indsende en låneansøgning, og du får som regel svar inden for 24 eller 48 timer, afhængigt af den valgte låneudbyder. Bliver din låneansøgning godkendt, hvilket langt de fleste gør, kan du regne med at have pengene forholdsvist hurtigt derefter. Igen er der lidt forskel fra låneudbyder til låneudbyder, men det tager som regel maks. 3-4 dage, fra du har ansøgt online, til du har pengene på din konto. Nogle steder kan du have pengene allerede næstkommende hverdag, og så kan juleshoppingen for alvor gå i gang.

  • Udfyld låneansøgningen online
  • Få svar online
  • Modtag pengene på din konto

Endnu en fordel ved online forbrugslån er, at hvis du får lyst til at bruge en del af pengene på noget andet, f.eks. en julekjole, julemaden eller en storbyrejse over nytår, behøver du ikke at spørge om lov eller få dårlig samvittighed. Pengene er dine, og der er ingen begrænsninger i forhold til brugen heraf.

Lån penge uden sikkerhed til julegaverne
5 (100%) 1 vote